Crystal Serum - keraamiset pinnoitteet

Crystal Serum Ultra

Gtechniq:n lippulaiva malli. Suurimman 10H kovuuden omaava pinnoite takaa äärimmäisen kovan keston niin saasteita kuin erilaisia kemikaaleja tai fyysisiä rasitteita vastaan. Se on testatusti erittäin pitkäikäinen ja kestävä niin kulutusta kuin kemikaalejakin (pH 2-12) vastaan. Crystal Serum ULTRA takaa ultimaalisen kiillon sekä erittäin liukkaan pinnan vuosiksi. Crystal Serum kestää myös suomen olosuhteissa erinomaisesti, sillä sen luvataan pysyvän moitteetta pinnassa -40 - +250°C. Kesto jopa 5-vuotta.

  • 10H-kovuus

  • Suuri kemikaalien kestävyys ( pH 2-12 )

  • Suuri lämmönkestävyys ( -40 - +250°C )

  • Suojaa mm. uv-säteilyä, lintujen jätöksiä, pieniä maalipinnan pyörteitä ja itikoiden auton maalipinnalle jättämiä jälkiä vastaan.

  • Upea peilimäinen kiilto ja syventää maalipinnan väriäCrystal Serum Light

Crystal Serum Light on kevyempi versio Ultra:sta ja tarjoaa n. 70% Ultra:n suorituskyvystä.

Light-versio suojaa maalipintaa samaan tapaan kuin myös isoveljensä Ultra, kuitenkin kestoltaan kuin kovuudeltaankin Light versio häviää hieman tälle. Crystal Serum Light suojaa maalipintaa n. 1-3-vuotta.


Crystal Serum EXOv4

( Nyt uusi päivittynyt versio V3:sta! Kesto 18 kk -> 24kk )

EXO on Gtechniqin ylivoimaisesti hydrofobisin pinnoite, joka antaa erinomaisen suojan auton maalipinnalle. Helppokäyttöinen EXO tarjoaa erinomaisen lian- ja vedenhylkivyyden (veden kontaktikulma 115 astetta), sietää pesun kaikilla yleisillä pesuaineilla ja kestää jopa 24 kuukautta Pohjois-Euroopan vaativissa olosuhteissa.


EXOv4 asennetaan niin Crystal Serum Ultra-käsittelyn kuin myös Crystal Serum Light-käsittelyn yhteydessä. Tämä takaa parhaan mahdollisen suojan maalipinnalle ja antaa erittäin suuren vedenhylkivyyden maalipinnalle. EXO vähentää myös kalkkijäämien syntymistä (ns. waterspots), joita voi tulla kalkkipitoisen veden kuivumisesta maalipinnalle.