Korrek PRO-keraamiset pinnoitteet


  • Keraaminen pinnoite antaa pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle. Se antaa lisää suojaa mm. uv-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden auton maalipinnalle jättämiä jälkiä vastaan.
  • Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin.
  • Ceramic TFC -pinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri syvempi.
  • Autoa ei tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana.
  • Ceramic TFC -pinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin autovaha tai sealantti. Varsinkin suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin käsinvahaus voi antautua jo yhden liuotinpesun jälkeen.KORREK PRO CURE on uuden sukupolven keraaminen elastomeeripinnoite ja sillä voi pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit.

CURE suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. CURE pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. CURE korvaa kaikki perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartz-pinnoitteet. CURE:lla voidaan muodostaa myös erittäin paksuja kalvoja käsittelemällä pinta useampaan kertaan, kerrosten tartunnan kuitenkaan heikentymättä


Keskimääräisellä autoilijalla kesto jopa yli 5-vuotta.KORREK PRO Pro Quartz on Suomessa ammattikäyttöön kehitetty kova ja kestävä Ceramic TFC-sarjan keraaminen pinnoite.


Ceramic TFC Pro Quartz suojaa pintaa tehokkaasti, vähentää naarmuuntumista ja peittää jo olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan korvata perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartzit. Pinnoitteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi- sekä metallipinnat. Sillä voidaan suojata myös vanteet.

Pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 2-3 vuotta.


KORREK PRO Ceramic TFC Nanoseal 4K on keraaminen pinnoite ammattikäyttöön.


Nanoseal 4K on edullisin keraaminen pinnoitteemme. Se sopii auton kaikille pinnoille, myös muovi- sekä teippipinnoille. Nanoseal 4K muodostaa tiiviin, lakkamaisen ja kiiltävän pinnan. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja jopa öljyjä sekä antaa lisäsuojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan. Sopii erinomaisesti vahan korvaajaksi.

Kesto keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta.Nopeaa lisäsuojaa

KORREK PRO Polymatrix on uuden sukupolven keraaminen TFC™ eli ohutkalvopinnoite joka korvaa kaikki perinteiset vahat ja sealantit.

Polymatrix muodostaa auton maalipinnalle ohuen vettä ja likaa hylkivän suojakalvon ja lisää auton kiiltoa sekä syventää väriä. Polymatrixilla voidaan suojata auton kaikki maali-, muovi ja metallipinnat sekä matta- ja kiiltopintaiset teippinnat. Se soveltuu käytettäväksi myös lisäsuojana kaikkien KORREK PRO Ceramic TFC-sarjan pinnoitteiden kanssa. Soveltuu myös muiden autovahojen ja -pinnoitteiden kanssa käytettäväksi. Polymatrix-pinnoitteella saavutetaan 3-6kk kesto keskimääräisellä autonkäytöllä.