Korrek Pro - Pinnoitteet

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure on ammattikäyttöön kehitetty keraaminen pinnoite.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure on uuden sukupolven keraaminen elastomeeripinnoite ja sillä voi pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit. Cure suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. Cure pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto ovat huippuluokkaa. Cure korvaa kaikki perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartz-pinnoitteet.
Cure:lla voidaan muodostaa myös erittäin paksuja kalvoja käsittelemällä pinta useampaan kertaan, kerrosten tartunnan kuitenkaan heikentymättä. KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure -pinnoitteella voidaan suojata myös auton vanteet.

Cure- pinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on n. 3-5 vuotta.

Cure ja samoin koko muu KORREK Pro Ceramic TFC™-sarja on vuosien suomalaisen kehitystyön huipennus ohutkalvopinnoiteteknologiassa. KORREK Pro Ceramic TFC™-sarjan tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.


KORREK Pro Ceramic TFC™ Nanoseal 4K on keraaminen pinnoite ammattikäyttöön.

Nanoseal 4K on edullisin keraaminen pinnoitteemme ja korvaa kovavahauksen. Se sopii auton kaikille pinnoille, myös muovi- sekä teippipinnoille. Nanoseal 4K muodostaa tiiviin, lakkamaisen ja kiiltävän pinnan. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti vettä, likaa, liuottimia ja jopa öljyjä sekä antaa lisäsuojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan.

Kalvon paksuutta voidaan kasvattaa lisäämällä kuivuneen pinnoitteen päälle lisäkerroksia. Tämä ominaisuus mahdollistaa erittäin paksujen ohutkalvopinnoitteiden luomisen.

Nanoseal 4K:n ominaisuudet voittavat parhaimmatkin markkinoilla olevat kovavahat mm. kemikaalien kestossa. Siinä missä parhaatkin kovavahat antautuvat helposti esimerkiksi liuotinpesuissa, Nanoseal 4k-pinnoitetun auton pystyy pesemään huoletta myös vahvemmilla pesuaineilla.

Pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta.


KORREK Pro Ceramic TFC™ Polymatrix on uuden sukupolven keraaminen TFC™ eli ohutkalvopinnoite joka korvaa kaikki perinteiset vahat ja sealantit.

Polymatrix muodostaa ohuen vettä ja likaa hylkivän suojakalvon ja lisää auton kiiltoa sekä syventää väriä. Polymatrixilla voidaan suojata auton kaikki maali-, muovi ja metallipinnat sekä matta- ja kiiltopintaiset teippinnat ja jopa auton lasit. Se soveltuu käytettäväksi myös lisäsuojana kaikkien KORREK Pro Ceramic TFC™-sarjan pinnoitteiden kanssa. Soveltuu myös muiden autovahojen ja -pinnoitteiden kanssa käytettäväksi. Polymatrix-pinnoitteella saavutetaan jopa yli 6kk kesto keskimääräisellä autonkäytöllä.